Контакти

Нашата е-пошта: support@pharmedplls.com

Услугата за поддршка прифаќа барања околу часовникот во работните денови. Одговор се испраќа на адресата на е-пошта од која е испратена пораката.

Процесот на купување

  • Внесете го вашето име и телефонски број во формуларот за нарачка.
  • Почекајте 5-15 минути за да одговорите на повикувачот.
  • Обезбедете го операторот со вашата адреса за испорака и целосно име.