Испорака во Македонија

Испорака низ целата земја преку пошта или курир. Нарачки се прифаќаат 24/7.

Откако ќе ја поставите вашата нарачка, ќе бидете контактирани од нашиот претставник и ќе ви биде побарано да наведете соодветен метод на испорака. Условите за испорака се како што следува:

  • Поштенска испорака: Рокот на испорака е 3-7 работни дена. Проверете кај вашиот менаџер на сметка за трошоците за испорака кога ќе ја поставите вашата нарачка.
  • Курирска испорака: Рокот на испорака е 1-6 работни дена. Кога ја поставувате вашата нарачка, прашајте го менаџерот на вашата сметка за трошоците за испорака.

Откако вашата нарачка ќе биде испратена, ќе добиете информации за напредокот и фазите на испорака по телефонски број.

Процесот на купување

  • Внесете го вашето име и телефонски број во формуларот за нарачка.
  • Почекајте 5-15 минути за да одговорите на повикувачот.
  • Обезбедете го операторот со вашата адреса за испорака и целосно име.