Политика за приватност за pharmedplls.com

Во Аптеките, Достапни од pharmedplls.com сметаме дека наш приоритет е приватноста на нашите посетители. Овој Документ за Политика на Приватност содржи типови на информации кои се собираат и снимаат од Страна на Нарконон Балкан и како ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или ви се потребни повеќе информации во врска со Нашата Политика за Приватност, не двоумете се да не контактирате.

Оваа Политика на Приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб-страница во врска со информациите што ги споделиле и/или ги собирале во . Оваа политика не се применува за какви било информации собрани офлајн или преку други канали од оваа веб-страница.

Согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие со ова се согласувате со нашата Политика за Приватност и се согласувате со нејзините услови.

Информации што ги собираме

Личните информации што треба да ни ги дадете, како и причините зошто од вас се бара да ни ги дадете, ќе ви бидат јасни во моментот кога ќе побараме да ни ги дадете вашите лични информации.

Ако директно не контактирате, може да добиеме дополнителни информации за вас, како што се вашето име, адреса на е-пошта, телефонски број, содржината на пораката и/или прилозите што може да ни ги испратите, како и какви било други информации што може да одберете да ни ги дадете.

Кога ќе се регистрирате за Сметка, може да побараме ваши информации за контакт, вклучувајќи ставки како што се име, име на компанија, адреса, е-пошта и телефонски број.

Како ги користиме вашите информации

Информациите кои ги собираме ги користиме на различни начини, вклучувајќи и:

Обезбедување, функционирање и одржување на нашата веб-страница

Подобрување, персонализирање и проширување на нашата веб-страница

Разбирање и анализирање како ја користите нашата веб страна

Развој на нови производи, услуги, карактеристики и функционалност

Комуникација со вас, или директно или преку еден од нашите партнери, вклучително и за услуги на клиентите, за да ви обезбедиме ажурирања и други информации во врска со веб-страницата и за маркетинг и промотивни цели

Испратете е-пошта

Избегнување и спречување на измами

Пријавете Датотеки

Фармедплс следи стандардна процедура за користење на лог датотеки. Овие датотеки ги најавуваат посетителите кога посетуваат веб-страници. Сите хостинг компании го прават тоа и дел од анализата на хостинг услуги. Информациите собрани од лог-датотеки вклучуваат адреси на интернет протокол (ИП), тип на прелистувач, Давател на Интернет Услуги (ИСП), печат со датум и време, референтни/излезни страници и можеби бројот на кликања. Тие не се поврзани со било какви информации кои може да се идентификуваат лично. Целта на информациите е да се анализираат трендовите, администрирање на веб-страницата, следење на движењето на корисниците на веб-страницата и собирање демографски информации.

Колачиња И Веб-Светилници

Како и секоја друга веб-страница, Веб-Страницата користи колачиња. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги преференциите на посетителите, како и страниците на веб-страницата што посетителот пристапува или ги посетува. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците преку прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на видот на пребарувачот на посетителите и/или други информации.

Рекламирање Партнери Политики За Приватност

Може да се консултирате со оваа листа за да ја пронајдете Политиката за Приватност за секој од рекламните партнери на .

Серверите за реклами на трети страни или рекламните мрежи користат технологии како колачиња, Јаваскрипт или Веб-Светилници кои се користат во нивните соодветни реклами и линкови кои се појавуваат на , кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисниците. Тие автоматски ја примаат ВАШАТА ИП-адреса кога тоа се случува. Овие технологии се користат за мерење на ефикасноста на нивните рекламни кампањи и/или за персонализација на рекламните содржини што ги гледате на веб-сајтовите што ги посетувате.

Имајте на ум дека Ние немаме пристап или контрола над овие колачиња, кои се користат од страна на трети лица рекламни.

Трета Партија Полиси За Приватност

Нашата Политика за Приватност не важи за други рекламни или веб-страници. Така, ние ви препорачуваме да ги консултирате Соодветните Политики за Приватност на овие трети лица рекламни сервери за подетални информации. Може да ги вклучи нивните практики и инструкции за тоа како да се откажете од одредени опции.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку индивидуалните опции на прелистувачот. За да дознаете подетални информации за управување со колачиња со специфични веб прелистувачи, тоа може да се најде на соодветните веб-страници на прелистувачите.

ЗАШТИТА на ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ (Не Продавајте Лични Податоци)

Според ЗАКОНОТ за енергетика, покрај другото, потрошувачите имаат право на:

Побарајте од бизнисот што ги собира личните податоци на потрошувачите да ги открие категориите и специфичните лични податоци што бизнисот ги собрал за потрошувачите.

Побарајте од бизнисот да ги избрише личните податоци за потрошувачот што ги собрал бизнисот.

Барајте бизнис кој продава лични податоци на корисникот, а не ги продава личните податоци на корисникот.

Ако поднесете барање, имаме еден месец да ви одговориме. Ако сакате да искористите некое од овие права, ве молиме контактирајте со нас.

ПРАВА ЗА ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИТЕ ОД БДПР

Сакаме да бидете сигурни дека сте целосно запознаени со вашите права за заштита на податоците. Секој корисник има право на::

Право на пристап – имате право да побарате копии од вашите лични податоци. Може да ви наплатиме мала надокнада за оваа услуга.

Право на исправка – имате право да побарате корекција на сите информации за кои сметате дека се неточни. Вие исто така имате право да побарате да ги комплетираме информациите за кои сметате дека се нецелосни.

Право на бришење – имате право да побарате да ги избришеме вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на ограничување на обработката – имате право да побарате да ја ограничиме обработката на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право да се спротивстави на обработка – имате право да се спротивстави на нашата обработка на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на преносливост на податоци – имате право да побарате да ги пренесеме податоците што сме ги собрале во друга организација, или директно до вас, под одредени услови.

Ако поднесете барање, имаме еден месец да ви одговориме. Ако сакате да искористите некое од овие права, ве молиме контактирајте со нас.

Информации за деца

Друг дел од нашиот приоритет е додавање на заштита на децата додека се користи интернетот. Ги охрабруваме родителите и старателите да ги набљудуваат, да учествуваат и/или да ја следат и насочуваат нивната онлајн активност.

Нарконон балкан свесно не прибира Никакви Лични Податоци од деца на возраст под 13 години. Ако мислите дека вашето дете даде ваков вид на информации на нашата веб-страница, ние силно ве охрабруваме да контактирате со нас веднаш и ние ќе вложиме максимални напори за брзо отстранување на таквите информации од нашата евиденција.

Процесот на купување

  • Внесете го вашето име и телефонски број во формуларот за нарачка.
  • Почекајте 5-15 минути за да одговорите на повикувачот.
  • Обезбедете го операторот со вашата адреса за испорака и целосно име.