Politika privatnosti za pharmedplls.com

At PharMedPlls, dostupan od pharmedplls.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikupljaju i evidentiraju PharMedPlls i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce našeg veb sajta u vezi sa informacijama koje su dijelili i/ili prikupili u PharMedPlls-u. Ova politika se ne primjenjuje na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala osim ove web stranice.

Saglasnost

Korištenjem naše web stranice, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i pristajete na njene uslove.

Informacije koje sakupljamo

Lični podaci od kojih se traži da dostavite i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite bit će vam jasni u trenutku kada vas zamolimo da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati, i sve druge informacije koje možete izabrati za pružanje.

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, e-mail adresa, i broj telefona.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Obezbedite, radite i održavajte našu web stranicu

Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu

Razumite i analizirajte kako koristite našu web stranicu

Razviti nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnost

Komunicirajte s vama, bilo direktno ili putem jednog od naših partnera, uključujući i službu za korisnike, kako biste vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe

Pošalji vam e-mailove

Pronađite i spriječite prevaru

Log Datoteka

PharMedPlls slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke log posjetitelja kada posjete web stranice. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internet protokola (IP), vrstu pregledača, Internet provajdera (ISP), datum i vremenski pečat, stranice sa referencama/izlazom i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa jednom informacijom koja se lično može prepoznati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i Veb svetionici

Kao i svaka druga web stranica, PharMedPlls koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija, uključujući preferencije posjetitelja, i stranice na web stranici da posjetilac pristupiti ili posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu vrste pretraživača posetilaca i/ili drugih informacija.

Uslovi Korišćenja

Možete pogledati ovu listu kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera PharMedPlls-a.

Oglasni serveri treće strane ili oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim reklamama i linkovima koji se pojavljuju na PharMedPlls-u, koji se šalju direktno korisničkom pregledaču. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to desi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb sajtovima koje posećujete.

Imajte na umu da PharMedPlls nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Politika Privatnosti Treće Strane

PharMedPlls-ova Politika privatnosti se ne odnosi na druge oglašivače ili veb lokacije. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuće politike privatnosti ovih nezavisnih oglasnih servera za detaljnije informacije. To može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da opt-out određenih opcija.

Možete izabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web lokacijama pretraživača.

Ccpa prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCP-u, između ostalih prava, potrošači imaju pravo:

Zatražite da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zatražite da posao koji prodaje lične podatke potrošača, a ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo da nas kontaktirate.

Prava zaštite podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup - imate pravo tražiti kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku - imate pravo zatražiti da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zatražite da dovršimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na Brisanje-imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničavanje obrade – imate pravo zatražiti da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu - imate pravo prigovoriti našoj obradi Vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka-imate pravo zatražiti da pod određenim uslovima prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili direktno vama.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo da nas kontaktirate.

Dječije informacije

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu dok koristite internet. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i vode svoju online aktivnost.

PharMedPlls svjesno ne prikuplja nikakve lične podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo ovakve informacije na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah uklonimo takve informacije iz naših zapisa.

Proces kupovine

  • Unesite svoje ime i broj mobilnog telefona u obrazac za porudžbinu.
  • Pričekajte 5-15 minuta da naš operater odgovori.
  • Dajte operateru adresu dostave i puno ime i prezime.