Активни состојки и ексципиенти

  • Корен од сладунец
  • Екстракт од капина
  • Нектар од равнец

Инструкции за апликација

  1. Пијте 1 лажичка 200 мл топла вода
  2. Земете 2-3 пати на ден
  3. Времетраење на употреба од 28 дена

Испорака во Демир Хисар: Испорака се врши со курир до било кој град во Македонија. Рокот на испорака е 2-6 дена.

Плаќање: Плаќањето може да се изврши во кеш или со банкарска картичка по приемот на вашата нарачка. Не е потребно плаќање однапред.

Осврти за Hemomax

Сеуште нема критика. Остави го прв!

Остави рејтинг

Процесот на купување

  • Внесете го вашето име и телефонски број во формуларот за нарачка.
  • Почекајте 5-15 минути за да одговорите на повикувачот.
  • Обезбедете го операторот со вашата адреса за испорака и целосно име.