Активни состојки и ексципиенти

 • Екстракт Од Глуварче
 • Екстракт Од Црно Грозје
 • Екстракт Од Лист Од Бреза
 • Екстракт Од Опашка Од Поле
 • Екстракт Од Коприва

Инструкции за апликација

 1. Земете 20-30 капки два пати на ден со храна
 2. Препорачаното времетраење на третманот е 30 дена
 3. Ако е потребно, повторете го курсот за 2-3 месеци

Испорака во Македонска Каменица: Испорака се врши со курир до било кој град во Македонија. Рокот на испорака е 2-6 дена.

Плаќање: Плаќањето може да се изврши во кеш или со банкарска картичка по приемот на вашата нарачка. Не е потребно плаќање однапред.

Осврти за Pro Drops

Сеуште нема критика. Остави го прв!

Остави рејтинг

Процесот на купување

 • Внесете го вашето име и телефонски број во формуларот за нарачка.
 • Почекајте 5-15 минути за да одговорите на повикувачот.
 • Обезбедете го операторот со вашата адреса за испорака и целосно име.